K i n d e r b o e k   O n l i n e
algemeen:

Kinderboek-Online is een niet commerciële website. Kinderen kunnen daarom zonder dat er kosten in rekening worden gebracht de kinderboeken of voorleesverhalen gratis voor eigen gebruik downloaden. Er komen geen 'gevaarlijke' scripts voor op de site en er zijn geen reclamebanners aanwezig waardoor kinderen per ongeluk iets zouden kunnen bestellen.


voorwaarden:Met het bezoeken van deze website en het daarbij (kunnen) downloaden van boeken gaat u akkoord met het volgende:

Indien u van mening bent dat een boek teksten bevat welke zijn overgenomen uit andere verhalen dan kunt u dit melden via kinderboek@webdocument.nl. Vergeet niet de naam van het (originele) boek, de auteur en publicatiedatum te melden.

auteurs (aanvullende voorwaarden):

Webmasters en uitgevers (aanvullende voorwaarden):

Het is voor webmasters van andere sites niet toegestaan om hotlinks en/of deeplinks te gebruiken of gebruik te maken van inline frames. Het plaatsen van een hyperlink naar www.kinderboek-online.nl op uw site is toegestaan. Uitwisselen van hyperlinks of het plaatsen van een link naar uw website zullen wij niet uitvoeren. Naast eerder genoemde gebruiksvoorwaarden voor gebruikers en auteurs gaat u akkoord met het volgende: