K i n d e r b o e k   O n l i n e
Welkom op Kinderboek Online, de website waar je gratis kinderboeken kunt downloaden én jouw verhalen kan laten plaatsen.

Door op een afbeelding te klikken zal het kinderboek gedownload worden. Je kan het dan online lezen maar natuurlijk ook voor jezelf afdrukken op papier of plaatsen op jouw e-reader of smartphone. Uploaden naar sites/clouddiensten of delen via nieuwsgroepen en torrents is niet toegestaan!

De boeken zijn namelijk wereldwijd auteursrechtelijk beschermd. Je gaat daarom bij het downloaden van de boeken akkoord met de voorwaarden.

Veel leesplezier!
  Kinderboeken in PDF formaat Kinderboeken in EPUB formaat

Het verboden paleis - Kinderboek (8 jaar) - geschreven door: Petra Louise Muris. Omschrijving: De koningin wordt door de koning naar het bos verbannen. Nu de koning alleen is, gaat hij in zijn bos jagen. De koningin huilt om de gedode dieren. Zij krijgt bijzondere kracht van een oude heks. Nu gaat zij op jacht en is de koning niet meer veilig.   Aartje Langstaartje en Winnie Spinnie - Kinderboek (8 jaar) - geschreven door: Petra Louise Muris. Omschrijving: Winnie Spinnie weet niet waar Aartje woont. Het valt voor hem niet mee het winkel-centrum te doorzoeken.    Er waren eens twee duifjes - Kinderboek (v.a. 8 jaar) - geschreven door: Theo Aalberse. Omschrijving: Twee duiven hebben een moeilijk bestaan. Ze worden vaak gepest door andere vogels. Als de bewoner van het huis in hun woontuin vertrekt krijgen de duiven het helemaal moeilijk. Hoe moeten zij nu aan eten komen? Dan komen er nieuwe bewoners in het huis.  
Kinderboek-Online is al 325190 keer bezocht!

this website is rated: save for kids
webdesign & onderhoud: Jean-Paul Vroegop